Verhuur & Verkoop

BBQ STONE CITY SMOKER

Wij verhuren verschillende typen smokers en Braais met verschillende capaciteiten van 10 tot duizenden personen . ( Afhankelijk van de stoker )

Wij hebben verschillende mogelijkheden: Kosten vanaf € 100,- tot € 350,- per verhuurperiode. Voor langere periodes worden aangepaste staffelprijzen gehanteerd wat soms neerkomt op een huur van € 5,- per dag.

  1. U haalt de Bbq zelf en u brengt hem zelf weer terug,  Geldige legitimatie, Bij schade wordt dit in rekening gebracht. De smokers kunnen wij voor u schoonmaken. De kosten hiervan zijn: €60,- voor de 1 kleps smoker, €70,- voor de 2 kleps smoker, €80,- voor de 3 kleps smoker en €90,- voor de 4 kleps smoker.
  2. Wij brengen en halen de smokers en geven kosteloos een opstartinstructie ,
  3. De grotere smokers met eigen kenteken brengen en halen wij zelf, uren rekenen we niet tot de kosten maar wel de brandstofkosten. Brandstofkosten prijs bij het laten brengen is op dit moment variabel ivm de wisselende kosten.

de verschillende mogelijkheden

1 Kleps

SMOKER

Dit model kan opgehaald  worden en is met een 7 polige stekkeraansluiting en uw eigen witte kentekenplaat zo aan te koppelen. Capaciteit is geschikt tot plusm 80 personen maar sommige koks bedienen er meer personen mee en is afhankelijk van de stokerservaring.

Verhuur: €160,- per dag, €295,- per weekend, €450,- per week

Kilometervergoeding: €0,75 per kilometer

Verkoop: €8.950,-

2 Kleps

SMOKER

Dit model kan opgehaald of gebracht worden en is met een 7 polige stekkeraansluiting en uw eigen witte kentekenplaat zo aan te koppelen. Capaciteit is geschikt tot plusminus 250 personen maar sommige koks bedienen er meer personen mee en is afhankelijk van de stokerservaring.

Verhuur:€175,- per dag, €350,- per weekend, €525,- per week

Verhuur: Dagprijs € 175,-  ( 2 kleps met braai )

Kilometervergoeding: €0,75 per kilometer

Verkoop: €9.950,-

3 Kleps

SMOKER

Dit model de korte 3 kleps zit ook op vaste trailer,   Capaciteit tot 300 personen of meer afhankelijk  van het type evenement of feest en de stokerservaring van de kok cq  stoker!

Verhuur: €195,- per dag, €395,- per weekend, €595,- per week

Kilometervergoeding: €0,75 per kilometer

Verkoop: €13.950,-

4 Kleps

SMOKER

Lange 4 kleps smoker op trailer en extra grill  plusm 1600 kilo. Capaciteit 20 pers of  duizenden afhankelijk van  het type evenement of feest en de ervaring cq voorbereiding van de kok cq stoker. Ook meerdere smokers leverbaar op dezelfde locatie! Wordt uitsluitend door ons zelf gebracht en gehaald.

Verhuur:€225,- per dag, €450,- per weekend, €675,- per week

Kilometervergoeding: €0,75 per kilometer

Verkoop: €14.950,-

Have fun

BBQ STONE CITY SMOKER

PRIJZEN

Prijzen verhuur zijn exclusief btw

Betaling afgesproken huurprijs is tevens de uiteindelijke bevestiging ! Dit ivm het niet lang vast kunnen houden van een bepaald type omdat vaak meerdere mensen kort na elkaar of op dezelfde datum willen huren.

RESERVEREN?

Graag bij het informeren reeds aangeven wat uw wensen zijn.
Datum gebruik; Bij beschikbaarheid gewenste bbq; ( evt omschrijving )
Begintijd en eindtijd gebruik.( ook ivm ophalen )

Er is altijd contact met de gebruiker om af te tasten of alles goed zal gaan zodat ik bij terugkomst alleen maar blije mensen tegen kom en een “verslaafde” er bij heb voor de komende jaren!

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze produkten of wilt wat meer informatie ontvangen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het bepalen van het juiste produkt.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en mail info@rollinconcepts.nl of bel +31 548 201 052

BBQ STONE CITY SMOKER

Wij verhuren en verkopen bbq smokers aan o.a. horeca, bedrijfsfeesten, slagers,
cateringbedrijven, evenementenorganisaties en particulieren.